6944739984 Νάξου 49, Γαλάτσι perisdiamantopoulos@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΩΝ
Διαμαντόπουλος Περικλής Αττική


Τα υαλότουβλα προσφέρουν άπλετο φως μέχρι και 75%, θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια και αντοχή σε κρούσεις. Η χρήσεις των υαλότουβλων είναι πολλές και διαφορετικές, όπως ως φωταγωγός, παράθυρο ή διαχωριστικό χώρου, τόσο σε εξωτερικούς όσο σε εσωτερικούς χώρους.

Υπάρχουν υαλότουβλα άχρωμα, χρωματιστά, αμμοβολής καθώς επίσης και παράθυρα που τοποθετούνται στην θέση υαλότουβλων. Επίσης υπάρχουν και τα υαλότουβλα εξαερισμού που χρησιμοποιούνται σε κλειστούς και μη αεριζόμενους χώρους.

Η επιχείρησή μας “ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, αναλαμβάνει την τοποθέτηση υαλότουβλων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και τις γύρω περιοχές. 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Το έμπειρο προσωπικό μας, παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις στο χώρο τις διακόσμησης, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας ώστε να τον αναδείξετε και να τον κάνετε μοναδικό.

Έχοντας ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, το άρτιο αποτέλεσμα, τις οικονομικές τιμές και τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, προσφέρουμε εγγυημένη εργασία σε οτιδήποτε αναλάβουμε. 
 
   
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι και όλη την Αττική.