6944739984 Νάξου 49, Γαλάτσι perisdiamantopoulos@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
Διαμαντόπουλος Περικλής Αττική


Τα πλακία αποτελούν την ιδανική λύση σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν χρειάζονται συντήρηση και η γκάμα επιλογών είναι τεράστια.

Η επιχείρησή μας “ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, αναλαμβάνει τοποθετήσεις πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Γαλάτσι και σε όλη την Αττική.

Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε στο χώρο σας, όπου και να βρίσκεστε στις Αττική και τις γύρω περιοχές, ώστε να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την τοποθέτηση πλακιδίων σε:
 
  Δάπεδα  
  Κουζίνες & Μπάνια  
  Μπαλκόνια  
  Τοίχους  
  Πισίνες  
  Εξωτερικούς Χώρους σας  
   
   
   
   
   
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, πραγματοποιεί κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας και σας εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών και των απαιτήσεών σας, είτε πρόκειται για οικία, είτε για επαγγελματικό χώρο.

Χρησιμοποιούμε και προτείνουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των πλακιδίων και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο ποιοτικό και αισθητικά αποτέλεσμα.
 
   
   
   
 
 
 
 
Οι πρωτοποριακές τεχνικές,

η φαντασία μας, οι οικονομικές τιμές μας καθώς και η παράδοση κάθε έργου στον συμφωνημένο χρόνο, μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι και όλη την Αττική.