6944739984 Νάξου 49, Γαλάτσι perisdiamantopoulos@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Τοποθετήσεις Πλακιδίων Αττική - Τοποθετήσεις Μαρμάρων, Πέτρας, Πλάκας & Υαλότουβλα Αττική


Η επιχείρησή μας “ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο της οικοδομής, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες στην κατασκευή ή την ανακαίνιση του χώρου σας.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε τοποθετήσεις πλακιδίων, τοποθετήσεις μαρμάρων, τοποθετήσεις υαλότουβλων, τοποθετήσεις πέτρας και πλάκας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και τις γύρω περιοχές. 

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο μας καθιστά αξιόπιστους για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. Οι τιμές μας είναι λογικές και η ποιότητα των υπηρεσιών μας πάντα υψηλή.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες, κομψές και οικονομικές λύσεις για τον χώρο σας. Λύσεις και προτάσεις που φιλοδοξούν να αναδείξουν, να ανανεώσουν και να κάνουν κομψό τον χώρο σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας δώσει συμβουλές, για το είδος των προϊόντων που θα καλύψουν τις ανάγκες του χώρου σας, καθώς και την αντοχή τους στο χρόνο και τα φυσικά φαινόμενα.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρε σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική όπου χάρη στην ποιότητα των εργασιών μας έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την ιδανική λύση για τοποθετήσεις πλακιδίων, μαρμάρων, πέτρας, πλάκας και υαλότουβλων σε κάθε χώρο.  
 
   
 
 
 
 
Στόχοι μας

είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η δημιουργία καλαίσθητων έργων που θα αντέξουν στην διάρκεια του χρόνου. 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι και όλη την Αττική.