6944739984 Νάξου 49, Γαλάτσι perisdiamantopoulos@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
Διαμαντόπουλος Περικλής Αττική


Το μάρμαρο σαν υλικό χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε διάφορες κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους και αυτό γιατί είναι πολύ κομψό αλλά κυρίως γιατί είναι πολύ ανθεκτικό. 

Η επιχείρησή μας “ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, διαθέτοντας χρόνια πείρα στο χώρο μπορεί να αναλάβει τοποθετήσεις και επενδύσεις μαρμάρων προσφέροντας σύγχρονες λύσεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση - επένδυση μαρμάρων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Αττική και τις γύρω περιοχές. 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
τοποθετήσεις - επενδύσεις μαρμάρου σε: 
 
  Πάγκους κουζίνας  
  Δάπεδα - Σκάλες  
  Μπάνια  
  Τζάκια  
  Προσόψεις κτιρίων  
   
   
   
   
   
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να αναλάβουμε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας αλλά και να φροντίσουμε ώστε να την φέρουμε σε πέρας με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των μαρμάρων στο χώρο σας, ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής.
 
   
   
   
 
 
 
 
Η εμπειρία μας & η εξειδίκευση μας 

στην τοποθέτηση των μαρμάρων και του γρανίτη είναι βέβαιο πως θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες και πιο προσιτές λύσεις για την οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι και όλη την Αττική.