6944739984 Νάξου 49, Γαλάτσι perisdiamantopoulos@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ - ΠΛΑΚΑΣ
Διαμαντόπουλος Περικλής Αττική


Η ανθεκτικότητα της πέτρας που χρησιμοποιείται σαν οικοδομικό υλικό έχει αναγνωριστεί εδώ και αιώνες. Αποτελεί εξαιρετική λύση για τη διακόσμηση εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων λόγω της οπτικής της αξίας. 

Η επιχείρησή μας “ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, αναλαμβάνει την τοποθέτηση πέτρας και πλάκας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να δημιουργήσει έργα διαχρονικά, μοναδικής αισθητικής και ποιότητας που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιό απαιτητικό πελάτη.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
επένδυση με πέτρα σε:
 
  Τοίχους  
  Δάπεδα  
  Τζάκια  
  Αυλές  
  και άλλες επιφάνειες  
   
   
   
   
   
Ακόμα, αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλάκας σε κάθε χώρο.
Η επένδυση με πέτρα ή πλάκα είτε πρόκειται για εξωτερικούς, είτε για εσωτερικούς χώρους δείνει μια αίσθηση πολυτέλεια και ταιριάζει με πολλά διαφορετικά αρχιτεκτονικά στυλ.

Με αφετηρία την αγάπη μας για την τέχνη της πέτρας και με συμμάχους την φαντασία, την τεχνογνωσία και το έμπειρο συνεργείο μας παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα έργα υψηλής ποιότητας. 
 
   
   
   
 
 
 
 
Η άριστη εξυπηρέτηση

και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούν το πρωταρχικό και
βασικότερο μέλημά μας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι και όλη την Αττική.